City break în luna mai? Ce trebuie un bărbat să pună în bagaj pentru ținute comode, dar stylish

City break în luna mai? Ce trebuie un bărbat să pună în bagaj pentru ținute comode, dar stylish

City break în luna mai? Ce trebuie un bărbat să pună în bagaj pentru ținute comode, dar stylish

Suntem siguri că te gândești la un city break în luna mai. Este momentul perfect pentru a explora orașul preferat cu soarele strălucind și vremea perfectă pentru a purta ținute comode, dar stylish. Dar ce anume trebuie să pui în bagajul tău pentru aceste zile minunate?

Ce trebuie să se afle în bagajul tău?

Pentru început, trebuie să iei în considerare activitățile pe care le vei face în timpul șederii tale. Vei merge la muzee, vei face tururi în oraș sau îți vei petrece timpul în cafenele și restaurante? Pentru fiecare dintre aceste activități, ar trebui să ai în vedere ținute diferite. În general, acest tip de călătorie implică o abordare casual a îmbrăcămintei, dar asta nu înseamnă că nu poți arăta stylish.

Pentru zilele în care vrei să faci tururi în oraș sau să vizitezi muzee, ar trebui să ai în vedere ținute confortabile și ușoare. O pereche de pantaloni chino și o cămașă în tonuri pastelate te vor ajuta să te simți confortabil și să arăți bine în același timp. În plus, un blazer sau o geacă bomber pot adăuga un plus de stil ținutei tale.

În cazul în care preferi să petreci timpul în cafenele și restaurante, ar trebui să ai în vedere ținute mai smart-casual. Un tricou simplu, cum sunt aceste tricouri de bărbați online, o pereche de pantaloni de stofă și o pereche de loafers sunt o alegere excelentă. De asemenea, o cămașă de la Massini.ro și o pereche de jeans te vor ajuta să te simți confortabil și stylish în același timp.

Pentru încălțăminte, ar trebui să alegi ceva comod pentru plimbările lungi pe care le vei face. Când vine vorba de încălțăminte, sneakerșii sunt o alegere excelentă pentru city break. Sunt comozi și arată bine în orice ținută casual. Nu uita să iei în considerare și accesoriile. O pălărie poate fi utilă în zilele călduroase, iar o rucsac poate fi util pentru a lua cu tine lucrurile de zi cu zi. Spre exemplu, poți pune în rucsac o sticlă de apă, câteva batoane pentru mici gustări și poate chiar crema de soare dacă vei merge undeva unde soarele va fi puternic.

Sperăm că aceste sugestii îți sunt de folos în a-ți pregăti bagajul pentru city break-ul tău. În cele din urmă, amintește-ți că ținutele confortabile și stylish sunt cele mai bune pentru o astfel de călătorie. Bucură-te de orașul tău preferat și fii pregătit să arăți și să te simți bine în același timp.

 

Spor la shopping și pregătirea bagajului!

 

Sursa foto: Unsplash.com

Facebook Comments