Ce exerciții pentru burtă să alegi pentru a scăpa de grăsime

Ce exerciții pentru burtă să alegi pentru a scăpa de grăsime

5 1

Grăsimea din jurul abdomenului poate da bătăi de cap oricărei persoane, indiferent de vârstă, iar cum fiecare persoană își dorește un abdomen plat, există anumite exerciții pe care o persoană le poate avea în vedere, astfel încât să nu mai aibă de-a face cu această problemă. Sunt așadar o mulțime de exerciții pentru burtă de care o persoană poate ține cont, astfel încât să scape de grăsimea din jurul abdomenului.

Cu precădere în preajma sezonului cald, fiecare persoană își dorește să își pună în evidență abdomenul plat, de aceea acest poate fi pus în evidență în cel mai frumos mod cu cele mai eficiente exerciții pentru abdomen. În acest fel, abdomenul va arăta foarte bine, iar persoana care ia decizia de a face aceste exerciții se va bucura de o formă fizică excelentă.

Care sunt cele mai bune exerciții pentru burtă?

Atunci când nu ai timp la dispoziție pentru a merge la sală sau pentru a apela la un antrenor personal, trebuie să știi că există și unele exerciții eficiente pentru abdomen, astfel încât să te bucuri de o formă fizică pe placul tău. 

În acest fel, dacă vei lua decizia de a opta pentru aceste exerciții, vei avea parte de forma fizică dorită și te vei putea bucura foarte mult din acest punct de vedere. Mai mult decât atât, vei putea chiar și să scapi de kilogramele în plus, întocmai în zona cu probleme. Vei putea să faci aceste exerciții oricând, astfel încât să ai parte de cele mai bune rezultate.

Ce exerciții ar trebui să faci?

Exista mai multe exerciții pentru burtă pe care le poți face. Flotările repetate cu ridicare de braț pentru slăbit burta sunt o soluție pe care o poți avea în vedere. Cum antrenamentele fizice ne oferă plusul de motivație necesară, astfel încât să rămânem conectați la obiectivul principal, este foarte important să aveți în vedere aceste exerciții pentru sănătatea voastră fizică. 

Flotările sunt importante pentru că ajuta extrem de mult la tonifierea musculaturii brațelor, dar și la scăderea grăsimii de pe burtă. De asemenea, pentru a se asigura o eficiență crescută, poți ridica în mod alternativ, câte un braț. 

În acest fel, mușchii abdominali se vor contracta, iar în acest fel vă veți bucura de rezultatul mult așteptat. Specialiștii recomandă să faceți un astfel de exercițiu în 3 serii a cate 20 de repetări cu o pauză între aceste repetări.

Plank-ul sau menținerea corpului este o altă modalitate de a te bucura de aceste exerciții pentru burtă. În acest fel, vei reuși să te bucuri de un abdomen plat și vei avea parte de toate beneficiile pe care acest exercițiu le pune la dispoziția ta. Un astfel de exercițiu este benefic în urma sărbătorilor cu mese copioase, dar chiar și înainte de a merge la plajă. 

Plank-ul este un exercițiu care presupune adoptarea poziției de plank pentru un minut. Chiar daca acest exercițiu pare foarte ușor, cei care practică acest exercițiu știu ce înseamnă un minut de antrenament în această poziție.

3 1 1
Exerciții pentru Burtă: Mișcări Pentru Un Abdomen Sculptat

Cum funcționează exercițiile pentru burtă?

Atunci când optezi pentru aceste exerciții pentru burtă, abdomenul și anume mușchii abdominali sunt contractați în mod constant pentru că poziția corpului trebuie să rămână fixă. De asemenea, brațele susțin întreaga greutate a corpului. Coapsele sunt și ele puse în valoare atunci când antrenamentul presupune și o ridicare alternativă a piciorului. Posteriorul este și el lucrat, iar zona lombară are rolul de a susține întreaga mișcare.

În categoria de exerciții pentru burtă mai intră și mountain climber și anume exercițiul considerat a fi cel mai eficient pentru a slabi burta. Oricât de simplu ar părea inițial că este acest exercițiu, trebuie să știți că eficiența sa este una recunoscută. Acesta este așadar recunoscut că fiind unul dintre cele mai apreciate exerciții pentru slăbire. 

Fiind numit că exercițiul cățărătorului sau alpinistului, acesta nu presupune utilizarea unor aparate de fitness specializate. Tot ce vei avea nevoie pentru a face acest exercițiu este salteaua de fitness. Poziția de început este cea de plank. Imediat după, începe antrenamentul și anume că trebuie să ridici pe rând câte un picior pe planul podelei. 

În același timp, trebuie să-ți menții echilibrul pe piciorul rămas pe podea până în momentul în care cel ridicat ajunge înapoi pe saltea. Urmează că piciorul de pe podea să fie ridicat și tot așa, maniera fiind una complexă, dar și dinamică.

Russian Twists, un exercițiu util pentru abdomen

Un alt exercițiu care intră în categoria de exerciții pentru burtă este Russian Twists. Rotirile de trunchi sunt și ele apreciate pentru eficiența pe care o oferă, astfel încât să scăpați de țesutul adipos din zona abdomenului. Echipamentul necesar nu este unul numeros, iar tot ceea ce ai nevoie este o saltea, dar și o minge medicinală sau o greutate. Poți renunța după o perioadă la acest accesoriu și să ții doar palmele împreunate. Rotirile de trunchi trebuie să fie realizate având spatele drept pe toată perioada antrenamentului, astfel încât acesta să fie realizat cât mai eficient.

Nu în ultimul rând, un alt exercițiu extrem de apreciat îl reprezintă abdomenele scurte și anume crunch-urile. Aceste exerciții sunt apreciate de ani de zile pentru eficiența pe care o oferă, astfel încât să scăpați de burtă. Dacă ai mai făcut antrenamente fizice pe parcursul vieții, e foarte posibil să mai fi realizat întrecut astfel de abdomene, ele fiind cunoscute sub denumirea de crunch. 

Acestea se axează așadar pe musculatura abdominală. Marele avantaj al acestor exerciții fizice este că ele nu exercită presiune asupra zonei lombare. Ele devin extrem de eficiente din acest punct de vedere, fiind o alegere foarte bună pentru o persoană care dorește să scape de grăsimea abdominală.

Pentru a realiza astfel de abdomene scurte, trebuie să ridicați zona superioară a trunchiului, dar această zonă trebuie ridicată incomplet. Specialiștii recomandă să faceți 3 seturi a câte 30 de repetări, cu o pauză scurtă între aceste seturi.

Ținând cont de toate aceste lucruri, veți putea să vă bucurați de o formă fizică excelentă și să scăpați de grăsimea situată în zona abdomenului, astfel încât să aveți parte de o formă fizică pe care o doriți.

Facebook Comments