Cele mai bune ceasuri inteligente cu termometru

Cele mai bune ceasuri inteligente cu termometru

Cele mai bune ceasuri inteligente cu termometru

Ceasurile inteligente au devenit un obiect obisnuit pentru toata lumea. De la copii la batrani, ceasuri inteligente sunt purtate de catre toata lumea, dat fiind faptul ca au o multime de caracteristici uimitoare de care utilizatorii se pot bucura, de la sport la diferiti senzori de monitorizare a sanatatii.

In ceea ce priveste monitorizarea sanatatii, stim ca diverse persoane ar dori sa aiba o actualizare a temperaturii corpului, in special in timpul acestei pandemii de COVID-19.

Asadar, astazi puteti descoperi cateva dintre ceasurile inteligente care accepta masurarea temperaturii impreuna cu o serie de alte caracteristici, deci cu siguranta merita sa cititi pana la final.

KOOGEEK SMARTWATCH

Primul ceas de pe lista noastra cu cele mai bune ceasuri inteligente cu termometru este Koogeek Smartwatch. Este livrat cu un termometru incorporat care ofera o masurare precisa a temperaturii corpului in cateva secunde.

Ceasul are un ecran tactil TFT LCD dreptunghiular de 1,5 inci cu sticla 2.5D. Ceasul este incarcat cu functii de fitness precum urmarirea pasilor, alergarea, mersul pe bicicleta cu GPS precis, pedometru etc.

Ceasul suporta de asemenea, o cartela SIM de retea GSM care poate fi utilizata pentru a efectua sau a primi un apel direct de la ceasul dvs. inteligent. Dispune de-asemenea si de un senzor semnificativ pentru monitorizarea tensiunii arteriale pentru a va urmari masurarea ritmului cardiac in timp real. Ceasul inteligent Koogeek este cu siguranta unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente, cu o varietate de caracteristici de care puteti folosi.

LEMFO T1 SMARTWATCH

Acest gadget este cu siguranta un ceas inteligent cu un design simplu si sobru, dar are senzori la fel de eficienti. Smartwatch-ul Lemfo T1 este unul dintre putinele modele care accepta o functie de monitorizare a temperaturii corporale de 24 de ore, cu o alarma de temperatura ridicata. Ceasul are o rezolutie de 240 X 240 pixeli, cu un ecran tactil dreptunghiular de 1.3 inci, care are un certificat de protectie IP67.

Ceasul are o capacitate a bateriei de 240 mAh, care poate dura de obicei aproximativ 5-7 zile, cu temperaturi moderate. De asemenea, accepta diferite moduri sportive pentru a ne monitoriza activitatile fizice prin intermediul aplicatiei sale. Aplicatia este compatibila atat cu telefoanele Android, cat si cu cele iOS. Se poate spune fara teama de a gresi, ca acest gadget este un ceas perfect de cumparat.

COLMI THERMOMETER SMARTWATCH

Urmatorul ceas inteligent din aceasta lista este COLMI THERMOMETER SMARTWATCH, un smartwatch foarte performant, care vine cu un senzor termic incorporat care va poate masura temperatura corpului 24 x 7.

Ofera masurarea precisa a temperaturii la viteza ridicata impreuna cu multe alte sisteme de urmarire a sanatatii. Smartwatch-ul Colmi Thermometer vine cu un sistem de monitorizare optica PPG bio-tracking incorporat care accepta monitorizarea ritmului cardiac, a tensiunii arteriale, a oxigenului din sange.

Ceasul vine de asemenea impreuna cu multe alte trackere de activitate. Nu numai ca ceasul vine cu o gama de moduri sport pre-construite, cum ar fi alpinism, mod de echitatie, etc. Impreuna cu asta, veti obtine de asemenea, acces de notificari pentru toate aplicatiile dvs. de socializare, si la multe astfel de caracteristici suplimentare.

Acestea sunt asadar, cateva exemple de ceasuri de cea mai buna calitate, care au termometru incorporat. In cazul in care aveti de gand sa alegeti doar un smartwatch care sa nu aiba aceasta caracteristica, va puteti indrepta atentia spre un smartwatch Xiaomi de exemplu, pe care il puteti gasi la un pret atractv, la un magazin gsm.

Exista si alte ceasuri inteligente de la Garmin, Apple, Samsung sau Huawei, care desi nu au termometru incorporat, merita sa fie achizitionate, datorita celorlalte functii pe care le au.

Facebook Comments