Avantajele de a avea un dressing personalizat

Avantajele de a avea un dressing personalizat

Avantajele de a avea un dressing personalizat

Dulapurile si vestiarele sunt esentiale pentru a proteja si pastra hainele in cele mai bune conditii posibile. Dar nu toata lumea respecta regulile stabilite atunci cand vine vorba de stocare. Prin urmare, gasirea unui dulap care sa acopere perfect nevoile fiecaruia este complicata. Solutia perfecta va fi vestiarele la comanda.

Exista mai multi factori care complica cautarea vestiarului care ti se potriveste cel mai bine. Spatiul, stilul, bugetul… Elementele care determina ca mobilierul este perfect sunt diverse. Cu toate acestea, mobilierul personalizat indeplineste toate aceste cerinte.

Doua dintre principalele avantaje ale mobilierului personalizat sunt ca acopera perfect nevoile tale si ca, in plus, se adapteaza gusturilor si stilului tau. Dulapurile si vestiarele nu fac exceptie.

Aici va explicam cateva dintre avantajele de a avea o garderoba personalizata.

  1. Spatiul este mai bine utilizat

Cand vorbim despre mobilier personalizat vorbim si despre spatii. Si este ca mobilierul de acest tip se adapteaza perfect la dimensiunile si mediile in care ar trebui sa fie.

Astfel, nu va exista mobilier care sa se potriveasca mai bine cu dimensiunile oricarei incaperi decat cele facute pe masura. Ele nu parasesc colturile libere, ocupa chiar si locurile ascunse.

Cu un dressing personalizat vei putea profita de fiecare milimetru din acea incapere sau zona in care vrei sa iti incorporezi dulapurile, vestiarele sau orice alt mobilier personalizat.

  1. Se adapteaza stilului si gusturilor

Un alt avantaj al unui dressing personalizat este ca se adapteaza perfect stilului general al casei.

Este adesea dificil sa gasesti mobilier care urmeaza acelasi stil daca nu este facut pe masura sau din aceeasi colectie. Stil, culori, combinatii… Exista multi factori care determina personalitatea unei case si a spatiilor sale.

De aceea, designul unui dulap sau al unui dulap personalizat este cea mai buna alternativa pentru a gasi o piesa de mobilier care sa se potriveasca stilului si gusturilor tale.

  1. Va fi un dressing personalizat

Diferenta dintre un dulap si un dressing este in mod clar dimensiunea. Ai putea spune ca un dressing este setul de mai multe dulapuri si sertare.

Unul dintre principalele beneficii ale unui dressing personalizat este ca va fi personalizat. In acest fel, decizi cate sertare, cate bare sa atarni hainele si cate rafturi vei avea.

Acesta va fi cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale. In timp ce unii au mai multi pantofi decat jachete, altii sunt invers. Sau va exista cineva care prefera sa aiba camasile impaturite si altii care vor prefera sa le aiba agatate. Prin urmare, este foarte probabil sa te lupti sa gasesti o garderoba care sa se potriveasca nevoilor sau preferintelor tale.  Poti alege mobilier living MDF furniruit lucios – MDF Vopsit.

  1. Se potriveste bugetului

Mobilierul nu se caracterizeaza prin faptul ca este deosebit de economic. Iar cele personalizate au reputatia de a costa mai mult.

Dar asta nu inseamna ca mereu este la fel. In cazul unui dressing personalizat si achizitionat direct din fabrica, exista diferiti factori care il vor face mai ieftin decat unul deja fabricat.

Cum se aleg culorile casei?

Casa dvs. probabil are deja cateva nuante pe care ar trebui sa le includeti in schema de culori: caramida sau piatra pe fundatie , ornamentele ferestrelor, chiar si acoperisul. Acestea ar trebui sa serveasca drept baza pentru a construi. „Multi oameni nu inteleg cat de mult influenteaza culorile fixe existente atunci cand selecteaza culorile vopselei”, spune Killam. „Nu poti sa ignori ce este deja pe casa si sa mergi pe o culoare actuala la moda, care nu are nicio legatura cu ceea ce este deja acolo. Una dintre clientele mele a pictat gri stuc cu piatra ei aurie/galbena si m-a contactat pentru o consultatie. Nu a fost incantata, iar culoarea pe care i-am dat-o s-a coordonat mult mai bine cu piatra ei existenta si a fost foarte multumita de rezultat.”

In plus, dimensiunea unei case influenteaza modul in care arata culorile. Locuintele care sunt foarte mari si vopsite intr-o culoare inchisa pot parea de rau augur si prevestitor, in timp ce schemele prea usoare pe o casa mica pot avea ca rezultat o casa care nu se simte intemeiata.

Peisajul joaca si el un rol. Un peisaj mai naturalist poate inspira culori recesive, cum ar fi verde spuma de mare, pasteluri sau neutre moi. O configuratie formala de peisaj – siruri si randuri de arbusti de cimis care captusesc o pasarela – poate dicta culori si accente mai puternice cu o rigoare de design definita.

Multe combinatii de culori reusite folosesc trei nuante — o nuanta dominanta si doua accente, inclusiv una care este adesea mai bogata sau mai stralucitoare decat celelalte. Atunci cand aveti indoieli, bazati-va pe liniile directoare de culoare incercate si adevarate din roata de culori . Nuantele din aceeasi familie – diferite nuante de gri, de exemplu – functioneaza bine si sunt numite monocromatice. Acele nuante una langa alta (analoage) functioneaza bine impreuna, la fel ca opusele, numite si culori complementare . „Daca aveti o schema de culori pamanteasca, cu culori dezactivate precum maro si crem, asigurati-va ca alegeti fereastra de vinil bej”, spune Killam. „Si coordoneaza-ti culoarea de ornament pentru a merge cu ea. O casa cu piatra de pamant combinata cu ferestre de vinil alb stralucitor va arata intotdeauna gresit.”

Facebook Comments