6 Beneficii ale masajului tantric potrivit expertilor

6 Beneficii ale masajului tantric potrivit expertilor

6 Beneficii ale masajului tantric potrivit expertilor

Masajul erotic poate fi un instrument puternic pentru cei care se simt deconectati de ei insisi sau de partenerii lor. Acesta implica atingeri senzuale pe intregul corp. Masajul tantric intim, antic, ajuta oamenii sa se concentreze asupra senzatiilor care apar la nivelul organelor genitale in timpul excitarii. Acest tip de caroserie poate fi informativ, erotic, jucaus si senzual.

Dar avantajele practicii nu se opresc aici. Expertii impartasit o multime de informatii emotionante despre cum incorporarea acestei forme de atingere fizica in viata ta sexuala o poate duce la un nivel cu totul nou, mai intruchipat.

6 moduri prin care masajul erotic poate face intimitatea fizica mai placuta

  1. Iti vei intelege mai bine corpul

Intrucat pielea noastra este cel mai mare organ al nostru, masajul erotic poate aprofunda experienta de placere a unei persoane, precum si poate aprinde conexiunea sexuala pentru un cuplu. Cand este facut pentru placerea partenerului, acesta poate da un nivel mai inalt de conexiune, pasiune si excitare.

  1. Te va ajuta sa scapi de inhibitii

Presiunea de a performa poate distrage atentia unora in timpul sexului, facandu-i mai greu sa ajunga la punctul culminant. Deoarece masajul erotic se face de obicei de o persoana, atunci se creeaza o legatura constienta intre cel care da si cel care primeste. Masajul se face cu luminile aprinse, ceea ce il face foarte vulnerabil, precum si interesant.

  1. Masajul erotic imbunatateste comunicarea

Masajul erotic permite partenerilor sa-si vocalizeze nevoile si sa faca ajustari fara a-si face griji ca-si ranesc sentimentele partenerului. Este nevoie de timp (45 de minute pana la o ora), ceea ce permite o relaxare profunda si un sentiment de siguranta. Natura lenta si prelungita a practicii creeaza, de asemenea, o stare naturala de alterare a constiintei, inclusiv sentimente de euforie, deschidere si placere generala, fara a recurge la consumul de droguri sau alcool.

  1. Iti intensifica legatura cu partenerul

Intimitatea creata prin masajul erotic cu partenerul tau creste conexiunea. Va permite sa petreceti timp impreuna in imediata apropiere, explorand si apreciandu-va corpurile celuilalt. Exista, de asemenea, un element de vulnerabilitate, deoarece, de cele mai multe ori, veti fi complet goi. A fi vulnerabil cu partenerul tau arata un nivel bun de stabilitate emotionala si incredere.

  1. Masajul in general este bun pentru corpul, mintea si sufletul tau

Un masaj de orice tip este bun pentru bunastarea ta generala. Sistemele limfatice din corpul nostru sunt adesea blocate din cauza dietei, a stilului de viata rapid, a stresului si a anxietatii. Masajul poate ajuta la eliberarea oricaror blocaje si la reducerea tensiunii. Cand primesti un masaj, acesta ajuta la imbunatatirea circulatiei si amelioreaza orice durere pe care ai putea-o avea. Masajul elibereaza, de asemenea, hormonii care ne ajuta sa ne simtim bine in corpul nostru, cum ar fi serotonina. Acest lucru ne face sa ne simtim mai fericiti si mai sanatosi, iar cand ne simtim asa, avem mai multe sanse sa performam in viata.

In cazul in care doresti sa intelegi mai bine arta acestui masaj, apeleaza la https://www.goldtantriclondon.com/ .

Ce se intampla atunci cand faci masaj?

Nu aveti nevoie de nicio pregatire speciala pentru masaj. Inainte de a incepe o sesiune de terapie prin masaj, terapeutul dvs. de masaj ar trebui sa va intrebe despre orice simptome, istoricul dumneavoastra medical si ce sperati sa obtineti din masaj. Terapeutul dvs. de masaj ar trebui sa explice tipul de masaj si tehnicile pe care le va folosi.

Intr-o sesiune tipica de terapie prin masaj, te dezbraci sau porti haine largi. Dezbraca-te doar pana la punctul in care te simti confortabil. In general, te intinzi pe o masa si te acoperi cu un cearsaf. Terapeutul tau de masaj va parasi camera atunci cand te dezbraci inainte de masaj si cand te imbraci dupa acesta. De asemenea, puteti face un masaj stand pe scaun, complet imbracat. Terapeutul dvs. de masaj ar trebui sa efectueze o evaluare prin atingere pentru a localiza zonele dureroase sau tensionate si pentru a determina cat de multa presiune trebuie aplicata.

In functie de preferinte, terapeutul dvs. de masaj poate folosi ulei sau lotiune pentru a reduce frecarea pielii. Spuneti terapeutului dvs. de masaj daca ati putea fi alergic la oricare dintre ingrediente.

O sesiune de masaj poate dura de la 10 la 90 de minute, in functie de tipul de masaj si de cat timp aveti la dispozitie. Indiferent de tipul de masaj pe care il alegeti, ar trebui sa va simtiti calm si relaxat in timpul si dupa masaj. Respirati normal pe tot parcursul masajului.

Terapeutul poate sa puna muzica in timpul masajului sau sa va vorbeasca, dar ii puteti spune daca preferati linistea.

Daca un terapeut impinge prea tare, cereti o presiune mai usoara. Ocazional, este posibil sa aveti un punct sensibil intr-un muschi care se simte ca un nod. Este posibil sa fie inconfortabil in timp ce terapeutul atinge aceste zone.

 

Facebook Comments