Tamplaria din PVC cu geam termoizolant

Tamplaria din PVC cu geam termoizolant

Tamplaria din PVC cu geam termoizolant

Piata constructiilor din Romania, fie ca este vorba despre rezidential, birouri sau comercial, este in continua crestere si dezvoltare. Cu cat se dezvolta mai mult, cu atat cerintele noastre ca si consumatori devin mai exigente, iar constructorii sunt din ce in ce mai orientati catre tehnologii moderne, standarde inalte de calitate si sisteme inovatoare in productie.

Tamplarie PVC cu geam termoizolant este una dintre tehnologiile moderne in constructii. Dar ce inseamna mai exact tamplarie PVC cu geam termoizolant si cum ne ajuta?

Ce este tamplaria PVC?

Clorura de polivinil, in denumirea sa prescurtata PVC, este un material termoplastic alb, inodor, cu o structura amorfa (nu are o forma exacta). PVC-ul vine de obicei in doua varietati: „forma dura” si „forma moale”. PVC-ul dur este varianta utilizata in sectorul constructiilor pentru a realiza profile pentru usi si ferestre, panouri celulare si alte materiale.

Atunci cand PVC-ul rigid este plastifiat prin diverse procese chimice, acesta devine flexibil si poate fi utilizat pentru a fabrica dispozitive medicale si diverse produse pentru podele. Tamplaria din PVC include, prin urmare, elementele unei cladiri, in principal ferestrele si usile, care sunt realizate din PVC si au proprietati sporite de izolare termica si fonica, precum si o rezistenta pronuntata la impact.

Despre sticla termoizolanta

Termenul „geam termoizolant” se refera la ansamblul format din doua sau mai multe geamuri de sticla lipite intre ele si separate prin intermediul unui distantier metalic din aluminiu sau al unui distantier cald (tehnologia „warm edge”) realizat din materiale termoplastice.

Distantierul cald joaca un rol deosebit de important in realizarea eficientei energetice globale a locuintei prin reducerea pierderilor de caldura in timpul iernii sau prin prevenirea supraincalzirii in timpul verii. Geamul termoizolant impreuna cu profilele din PVC pentru ferestre si usi au ca rezultat mari avantaje in ceea ce priveste confortul general al locuintei.

Economisiti bani prin eficienta energetica ridicata

Datorita proprietatilor ridicate de izolare termica atat a profilelor din PVC pentru ferestre si usi, cat si a sticlei termoizolante care este instalata in tamplaria din PVC, aceasta contribuie la cresterea eficientei energetice a locuintei.

Va bucurati de un confort sporit datorita izolarii fonice excelente

Apartamentul este locul in care va incepeti ziua si unde va relaxati dupa o zi grea la birou. Prin urmare, linistea si intimitatea sunt elementele pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand alegeti ferestrele si usile noastre.

Aveti siguranta unei durabilitati ridicate

Ferestrele si usile sunt bunuri durabile. Prin urmare, atunci cand le alegeti, asteptati-va ca acestea sa reziste in timp, mai ales in ceea ce priveste procesul de inlocuire, care poate fi costisitor, dar si consumator de timp.

Beneficiati de o protectie ridicata impotriva efractiei pentru locuinta

PVC-ul este considerat un material cu o rezistenta ridicata la impact, iar produsele de tamplarie PVC cu geamuri duble trebuie sa fie echipate cu sisteme de securitate puternice pentru a asigura un nivel ridicat de protectie impotriva efractiei pentru locuinta.

Economisiti timp cu o intretinere foarte usoara

Asigurati-va ca va curatati usile si ferestrele in mod regulat pentru a economisi timp! PVC-ul a devenit popular de-a lungul anilor pentru ca este foarte usor de intretinut. Curatarea ferestrelor este necesara doar atunci cand se schimba anotimpurile. Geamul izolator poate fi curatat cu usurinta cu o solutie de curatare, iar cu ajutorul diferitelor accesorii puteti reduce, de asemenea, depunerile de praf din zona ramei.

Ce avantaje iti ofera aluminiul?

Ce au in comun hainele de ploaie, furtunurile de gradina, draperiile de dus, ramele ferestrelor, cablurile electrice, podelele, acoperisurile, foliile alimentare, jucariile pentru copii, masinile si rechizitele medicale? Sunt fabricate din PVC si plastifianti.Ce este PVC-ul?PVC inseamna clorura de polivinil, numita si vinil. Este facut cu atomi de carbon derivati din etilena – care este creata din gaz natural sau petrol – si clor derivat din sare.

Produsele din PVC dureaza mult timp. Podelele si acoperisurile din PVC pot dura mai mult de 20 de ani, iar conductele de apa din PVC folosite in proiecte de infrastructura pot dura mai mult de 50. Produsele din PVC pot fi, de asemenea, reciclate si refolosite. PVC-ul este reciclat prin macinare in bucati mici, care sunt apoi procesate in compusi pentru a fi topit si formati in produse noi.

Mainile care poarta manusi de vinil care fixeaza conductele intr-o punga de plastic IVPVC-ul este utilizat pe scara larga in aplicatiile medicale astazi, deoarece este impermeabil la germeni, este usor de curatat si ofera aplicatii de unica folosinta care reduc infectiile in domeniul sanatatii. PVC-ul a fost folosit in domeniul medical de mai bine de 50 de ani. A fost dezvoltat mai intai pentru a face tuburi flexibile si recipiente pentru a inlocui cauciucul si sticla care fusesera utilizate anterior pentru aplicatii in domeniul sanatatii. Cateva exemple de PVC utilizat in spitale includ:

  • Bazine
  • Paturi
  • Pungi de sange
  • Catetere
  • Camere de picurare
  • Dispozitive de alimentare enterala
  • Echipament de hemodializa
  • Atele gonflabile
  • Recipiente IV
  • Echipament de laborator
  • Manusi medicale

Facebook Comments