De ce este bine sa ai propria casa?

De ce este bine sa ai propria casa?

De ce este bine sa ai propria casa?

Detinerea unei locuinte este, in general, o forma de economii fortate in functie de modul in care o achizitionati (cu imprumut, ipoteca etc.)

Are beneficii fiscale

Detinerea propriei case are alte beneficii suplimentare, cum ar fi deducerea impozitului pe locuinta, chiria imputata, profiturile din vanzarea casei si multe altele.

 Detinerea unei case este o modalitate buna de a crea patrimoniu.

Averea pe care o creati atunci cand achizitionati proprietati poate fi transmisa sau mostenita familiei dvs. Potrivit unui sondaj realizat, s-a raportat ca valoarea neta a unui proprietar este de 36 de ori mai mare decat cea a unui chirias.

 Veti avea o structura fizica pentru a oferi spatiu si securitate.

Este important pentru tine si familia ta sa creezi un loc in care sa te simti in siguranta si in siguranta ca nu trebuie sa-ti faci griji ca vei fi scos din locul in care locuiesc, care se intampla de obicei atunci cand esti chirias. A detine propria casa inseamna a avea un loc bun pentru a creste copii si a le oferi o educatie buna.

Cauti o casa de vis intr-o zona splendida? Vezi aici vile Buftea si alege locul potrivit in care sa te muti alaturi de intreaga familie.

Motive care te vor incuraja sa ai propria casa fara sa astepti sa platesti chirie pe o locuinta care nu este a ta.

 Beneficii de a avea propria casa

Noi stim importanta de a avea propria noastra casa pe care sa o impartasim cu familia si stim beneficiile pe care acest lucru le are pentru tine, asa ca vrem sa-ti spunem motive pentru care sa investesti in achizitionarea unei proprietati;.

  1. Cel mai bun lucru despre a avea propria casa

Cel mai bun lucru despre a avea propria casa este economiile pe care va permite sa le faceti, pe care ar fi trebuit sa le incepeti deja sau, desi analizate in functie de diferitele alternative de credit care se potrivesc nevoilor dvs., acest lucru va va permite nu numai sa fiti mai siguri de tipul de casa la care veti accesa, ci si sa va asigurati care va fi proprietatea perfecta pentru bugetul dvs.

  1. Cresteti-va capitalul

A avea propria casa este una dintre cele mai bune decizii daca vrei sa-ti cresti capitalul pe termen mediu, pentru ca iti permite sa-ti faci din economii o investitie care in timp va creste in valoare.

Casa proprie

  1. Valorificarea

Nu uitati ca sunt bunuri care an de an sunt evaluate si isi cresc valoarea de vanzare, ceea ce inseamna ca, in functie de caracteristicile acesteia, vor fi evaluate in fiecare an.

  1. Viata de credit

A avea propria casa este una dintre optiunile care este cea mai luata in considerare atunci cand solicitati un imprumut, deoarece ofera o idee bancilor despre planificarea cheltuielilor si investitiilor dvs., ceea ce va face un candidat mai bun pentru aprobarea unui imprumut.

  1. Stabilitate si securitate

Stabilitatea si securitatea financiara pe care ti le ofera propria locuinta iti permit nu numai sa stabilesti un venit lunar fix, ci si sa oferi familiei tale certitudinea de a nu fi nevoit sa-ti schimbi resedinta in cazul unei cresteri a venitului.

Nu exista nici o indoiala ca beneficiile de a avea propria casa sunt multe, si cel mai bun dintre toate este o investitie care va va sprijini si familia ta pentru multi ani de acum incolo. De aceea, in cazul in care inca nu aveti propria casa, va invitam sa cunosti oportunitatile de subventii si credite acordate de guvernul national.

Stiai ca locuinta ta iti influenteaza creierul si emotiile?

Decorarea este mai mult decat crearea de medii frumoase. Alegand formele, culorile si sunetele care te inconjoara, influentezi creierul oamenilor care locuiesc in casa ta.

Ii poti face sa se simta mai in siguranta, mai protejati si mai relaxati. Sau le poti stimula mintile sa-si atinga intregul potential creativ si intelectual. De cand Academia de Neurostiinte pentru Arhitectura (ANFA) a fost creata in 2003 in San Diego (Statele Unite), s-au facut multe progrese in cunoasterea modului in care mediul este capabil sa modeleze creierul.

Spatiul in care locuiesti

Acum stim, de exemplu, ca inconjurandu-ne cu obiecte si imagini care au semnificatie emotionala – pentru ca ne amintesc de vremuri bune sau ne inspira – sporeste sentimentul de bunastare. Acest lucru se datoreaza faptului ca mediul influenteaza tipul de ganduri si productia de hormoni si neurotransmitatori. Concluzia este ca, ca urmare a dialogului intim dintre creier si casa ta, te poate face mai bun in multe feluri.

Mediul in care traiesti

Cercetarile au aratat ca un mediu bogat in stimuli favorizeaza generarea de noi conexiuni neuronale. Daca decorezi cu imagini, fotografii sau fraze, introduci elemente care iti mentin creierul agil si tanar. Surpriza este un factor foarte stimulativ. Incercati sa schimbati unele piese de mobilier in loc sau pune accesorii noi (perne, paturi…) in fiecare sezon.

Facebook Comments