Ce ingrediente sunt necesare pentru cremsnit cu crema de vanilie?
Stim cu totii cat sunt de importante toate cele trei mese principale ale zilei, si incercam sa le respectam cu totii si sa mancam cat mai sanatos posibil.
La fel de important este ca dupa fiecare masa delicioasa servita acasa, sau cel putin dupa micul dejun si dupa cina (probabil pranzul ne prinde la servici), sa servim si un desert foarte bun.
Exista o multime de dulciuri care pot fi cumparate pentru a fi mancate la desert, se pot cumpara diferite prajituri, fursecuri etc. Cu toate acestea insa, nimic nu se compara cu un desert facut acasa, in propria bucatarie, cum ar fi o prajitura delicioasa.
Toata lumea stie cat de multe retete de prajituri exista, iar un cremsnit poate fi facut acasa in scurt timp, si poate fi savurat de catre intreaga familie dupa una din cele trei mese principale ale zilei, sau dupa micul dejun si cina, pranzul dupa cum spuneam, prinznadu-ne cel mai probabil la servici.
Daca va intrebati care sunt motivele pentru care am dat drept exemplu un cremsnit si nu alt tip de prajitura, lucrurile sunt simple, iar raspunsul este si mai simplu: este foarte usor si rapid de facut, mai ales cand cumparati foi de cremsnit de la Boromir Market.
Este posibil si sa doriti sa faceti si foile acasa, iar in aceste conditii veti avea nevoie de-asemenea sa va indreptati atentia spre magazinul Boromir Market, de unde puteti cumpara cea mai buna faina din grau, de calitate superioara.
Asadar, daca alegeti sa faceti acest desert acasa, in randurile care urmeaza va prezentam care sunt ingredientele de care aveti nevoie, dar si cum trebuie sa procedati. Deci, cu siguranta, daca va surade ideea de a incerca sa faceti acest desert acasa, trebuie sa cititi pana la final, mai ales daca pana acum nu ati mai facut niciodata cremsnit.
Ingredientele necesare pentru a face cremsnit acasa sunt urmatoarele: 500 mililitri de lapte, 4 oua, 1 vanilie, 150 de grame de zahar pudra, 10 linguri de zahar, 4 linguri de faina, 250 ml de frisca lichida si un pachet de foi pentru cremsnit.
Dupa cum se poate observa asadar din paragraful de mai sus, nu este nevoie de foarte multe ingrediente pe care sa le folositi pentru a face aceasta delicatesa acasa.
Acestea sunt asadar, toate ingredientele de care aveti nevoie pentru a face aceasta prajitura acasa. Modul de preparare este simplu, deci nu trebuie sa va faceti griji, mai ales cand folositi cele mai bune foi de la Boromir.
Ei bine, amestecati faina cu 100 de mililitri de apa, si apoi lasati amestecul deoparte. Cantitatea de lapte ramasa, alaturi de zahar, oua si vanilie, se vor pune la foc si se va amesteca fara oprire.
Atunci cand compozitia fierbe, adaugati compozitia de faina si lapte, si lasati sa fiarba in continuare, amestecand in continuu. Cand se obtine o crema groasa, este gata, iar apoi lasati sa se raceasca, si mixati ca sa obtineti o crema fina.
Luati tava, asezati o prima foaie de cremsnit in tava, iar apoi turnati crema folosind un cutit cu lama groasa sau o spatula, iar ulterior turnati frisca bine batuta, nivelati apoi cu o alta foaie, si puneti tava la rece pana in urmatoarea zi.
Apoi, taiati cu un cutit ascutit bine, si serviti cremsnitul, peste care intre timp trebuie sa adaugati din abundenta zahar pudra.
Nu este asadar greu de facut aceasta delicatesa acasa, mai ales pentru ca nu trebuie sa faceti foi. Le puteti gasi la Boromir Market, le puteti comanda si face cremsnit, usurandu-va foarte mult munca in bucatarie.